TOPlist

 

 

Vítejte na stránkách o historii firmy

J.Kunert & Söhne

kunert.logo.uvod-004.jpg

 

V roce 2018 uplynulo 90 let od doby, co byla zahájena výroba kancelářských potřeb v Mikulášovicích. Tyto stránky přibližují historii firmy J.Kunert & Söhne všem zájemcům, kteří se zajímají o historii průmyslu v našem městě a okolí.  Od roku 2007 do současnosti fotograficky zachycuji změny stavu objektu továrny. V roce 2009 jsem začal sbírat kancelářské výrobky vyrobené v Mikulášovicích a celkově se zajímat o historii firmy a její výrobu. Vše co jsem zjistil a nasbíral, je na těchto stránkách.

kunert.fiser.jpg

      img_20171109_0004-001.jpg

 

 

Tyto stránky byly spuštěny 1. března 2014

 

Webarchiv certifikát

 

 


 

Copyright a ochranné známky

Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu správce stránek www.kunert-nixdorf.cz je zakázána jakákoli další publikace, přetištění nebo distribuce jakéhokoli materiálu (texty, fotografie) nebo části materiálu zveřejněného na www.kunert-nixdorf.cz a to včetně šíření prostřednictvím elektronické pošty, SMS zpráv, MMS zpráv a včetně zahrnutí těchto materiálů nebo jejich části do rámců či překopírování do vnitropodnikové či jiné privátní sítě a včetně uchovávání v jakýchkoli databázích.

Veškeré ochranné známky vyobrazené na těchto stránkách jsou majetkem jejich oprávněných vlastníků a jejich použití je chráněno zákonem. Ochranné známky těchto osob jsou na těchto stránkách vyobrazeny pouze za účelem informování veřejnosti o původu a výrobci takto označeného zboží.

 


Webarchiv certifikát